Om föreningen

Västsidans i Ånimskog Intresseförening är en partipolitiskt och religiöst obunden förening som skall vara ett gemensamt intresse- & aktivitetsorgan inom kultur och hantverk. I vår gamla sockenstuga annordnar vi olika aktiviteter under året. Den största aktiviteten är vårt sommarcafé som årligen vanligtvis pågår från slutet av juni till en bit in i augusti. Vi arrangeerar påsk- & julbasar. Under hela caféperioden finns i vår stora samlingssal  hantverks- & , kuriosaprodukter till salu.
Välkommen att besöka oss!

På gång

Nu grönskar det i dalens famn nu doftar äng och lid.........
Och...I går var det planeringsmöte med efterföljande styrelsemöte inför sommarens café i Sockenstugan. Många glada och arbetsvilliga medlemmar slöt upp och tecknade sig på arbetsschemat. Så nu är det klart!
Vi håller öppet kl. 15-20 dagligen under perioden 8 juli - 11 augusti. Och! Den 3 augusti har vi trivselafton där Lilla Bandet underhåller mellan kl. 17 och 19. Du som är medlem.... tag med dig ditt medlemsnummer så bjuder föreningen dig denna dag på en våffla med dryck. Alla är välkomna. Medlemmar så väl som (ännu) icke medlemmar. Vet du inte hur du hittar hit? Gå in under rubriken "Hitta hit" ovan. Där hittar du karta och övrig info. Varm välkommen!
Styrelsen.

BESÖK VÅRT fotoalbum

Vi är en förening med glada engagerade medlemmar och många trevliga aktiviteter som vi gärna vill minnas och dokumentera.
Botanisera bland våra  bilder under rubriken fotoalbum högst upp till höger på sidan.