Om föreningen

Västsidans i Ånimskog Intresseförening är en partipolitiskt och religiöst obunden förening som skall vara ett gemensamt intresse- & aktivitetsorgan inom kultur och hantverk. I vår gamla sockenstuga annordnar vi olika aktiviteter under året. Den största aktiviteten är vårt sommarcafé som årligen vanligtvis pågår från slutet av juni till en bit in i augusti. Vi arrangeerar påsk- & julbasar. Under hela caféperioden finns i vår stora samlingssal  hantverks- & , kuriosaprodukter till salu.
Välkommen att besöka oss!

På gång

Landsbygdsveckan 31/8-8/9
Sockenstugans sommarcafé har nu stängt för säsongen och vi tackar alla besökare för en fantastisk cafésommar och givetvis alla medlemmar som jobbat i caféet för en verkligt god insats.

Under landsbygdsveckan är dock caféet åter öppet den 31 aug. och 1 sept. samt 7 och 8 sept. mellan kl. 14 - 19.

Vi önskar alla våffelsugna hjärtligt välkomna att avnjuta våra fantastiska våfflor ännu en gång under dessa landsbygdsdagar.
Styrelsen.

BESÖK VÅRT fotoalbum

Vi är en förening med glada engagerade medlemmar och många trevliga aktiviteter som vi gärna vill minnas och dokumentera.
Botanisera bland våra  bilder under rubriken fotoalbum högst upp till höger på sidan.